Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

duminică, 11 iulie 2010

LANSARE NOKIA N8





Filmaţi propria capodoperă în HD

Filmaţi, editaţi şi perfecţionaţi capodoperele dumneavoastră de înaltă definiţie, apoi împărtăşiţi-le cu întreaga lume. Adăugaţi muzică, imagini, text şi transfer de conţinut - toate de pe telefon. Cu senzorul mare de 12 megapixeli şi tehnologia optică de la Carl Zeiss puteţi captura imagini de excepţionale. Bliţul cu Xenon vă permite să realizaţi fotografii minunate şi în condiţii de luminozitate scăzută.
Carl Zeiss

Conectaţi-vă la sistemul Home Theatre

Telefonul Nokia N8 este dotat cu o conexiune HDMI, pentru a putea arăta uşor celorlalţi imaginile, filmele şi muzica dumneavoastră pe televizoarele şi proiectoarele compatibile. Toate la o rezoluţie digitală HD de 720p de excepţie. Este dotat de asemenea cu tehnologie *Dolby Digital Plus de înaltă calitate - compatibilă cu sistemele Home Theatre - pentru ca filmele să beneficieze de un sunet pe măsura imaginilor.


*Tehnologia Dolby Digital Plus. Dolby este o marcă comercială înregistrată a Dolby Laboratories.
Personalizează-ţi telefonul



Personalizaţi telefonul adăugând propriile widget-uri. Nu unul, ci trei afişaje principale live - unul pentru serviciu, unul pentru distracţie şi unul cu imaginea favorită ca fundal. Comutaţi între afişajele principale printr-un gest simplu. Descărcaţi mai multe widget-uri de la Magazinul Ovi.
National Geographic la îndemână


Telefonul Nokia N8 cu Web TV la cerere. Accesaţi posturile TV favorite, precum CNN şi National Geographic şi urmăriţi-le pe telefon din confortul scaunului din autobuz. Vizitaţi Magazinul Ovi pentru a găsi şi mai multe posturi Web TV.
Navigaţie. Gratuit. Pentru totdeauna.

Navigaţie vocală pentru peste 70 ţări din lume. Complet gratuit. Introduceţi destinaţia dorită şi aplicaţia Hărţi Ovi cu ghidare vocală vă va spune cum să ajungeţi acolo, pas cu pas. Cu maşina sau pe jos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu