Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

joi, 29 iulie 2010

UN GEORGIAN SUSTINE CA PISICA LUI IA NASCUT UN CAINE



Descoperire stranie în Georgia. Un sătean susţine că propria
pisică a dat naştere...unui căţeluş. Cele mai importante ziare georgiene scriu despre neobişnuita descoperire.

Cei mai sceptici dintre localnici au mers să vadă şi ei minunea. Nu mică le-a fost mirarea când au constatat relaţia deosebită pe care le au cele două animale.

Pisica se comportă exact ca o mamă care are grijă, veghează şi hrăneşte căţeluşul de câte ori este nevoie.
sursa antena3.ro

duminică, 25 iulie 2010

CEL MAI IEFTIN LAPTOP



După Tata, cea mai ieftină maşină din lume, India a dezvoltat acum cel mai ieftin laptop
din lume, un dispozitiv cu touchscreen care se aseamănă cu iPad, tableta Apple, şi care costă doar 35 de dolari.


Prototipul a fost prezentat vineri de Kapil Sibal, ministrul indian al resurselor umane şi dezoltării. El a spus, potrivit guardian.co.uk, că 110 de milioane de copii indieni vor fi primii care vor beneficia de dispozitiv.



Computerul tabletă, dezvoltat de cercetătorii de la Institutul de Tehnologie din Delhi, şi Institutul Indian de Ştiinţă de la Bengalooru, va fi disponibil şi pentru public în cele din urmă.

Tableta cu touchscreen va rula un sistem de operare Linux, de tip open source, şi va putea fi alimentat atât convenţional, cât şi prin intermediul unor panouri solare.

Nu va utiliza un hard drive însă va avea lucruri elementare, precum un port USB, o memorie de RAM de 2GB, conectivitate Wi-Fi, multimedia content viewer (pdf, docx, ods, adp, xls, jpeg, gif, png, bmp, odt, zip, AVCHD, AVI, AC3), Pdf reader, unzip tool pentru fişierele comprimate, Open Office, SciLab - suport printing, media player.


"Soluţiile viitorului vor veni din India. Am ajuns în acel punct astăzi, când placa de bază, chip-ul său, procesarea, conectivitatea, toate împreună costă cam 35 de dolari, inclusiv memoria, display-ul, tot", a declarat Kapil Sibal.

Antena3.ro

SUPA DE FETUSI INCREDIBIL



SOCANT: Supa de... fetusi?

Sunt, fara indoiala, unele dintre cele mai infioratoare imagini care pot circula pe Internet. De aceea, toti cei care au un stomac sensibil, ar trebui sa evite acest material.


Fie ca ne vine sau nu sa credem, se pare ca exista fiinte, denumite oameni, care mananca bebelusi morti. Este vorba despre indivizi convinsi ca o farfurie de supa facuta din fetus fiert sporeste potenta si vitalitatea.

Zvonuri despre acest meniu ingrozitor au circulat in China de o vreme, dar socanta dovada a iesit la suprafata numai dupa ce un reporter aflat sub acoperire s-a decis sa vada fapt cu ochii sai.


"Supa din coaste de rezerva", asa cum mai este denumita, nu se afla in mod firesc in meniuri, iar doritorii trebie sa astepte pana cand un bebelus este disponibil pentru... a fi gatit.

Reporterul chinz, spre exemplu, a trebuit sa astepte doua saptamani, inainte ca un cuplu care si-a avortat copilul sa il vanda restaurantului. Cei doi soti aveau deja doua fetite si, atunci cand au aflat ca si al treilea copil avea sa fie tot o fata, s-au decis sa intrerupa sarcina si sa si castige niste bani in acest fel.
Asa se face ca un restaurant din Canton, China, serveste "supa din coaste de rezerva" ca pe o delicatesa. Fetusul este fiert impreuna cu bucati din carne de pui si ierburi scumpe.

Un client sustine ca el are 62 de ani, iar sotia lui doar 19 si se declara recunoscator supei de bebelus pentru acest lucru, deoarece intretin zilnic raporturi sexuale. O farfurie din aceasta supa costa aproximativ 4.000 de yani, echivalentul a 600 de dolari. Chiar si placenta poate fi scoasa la vanzare pentru suma de 30 de dolari.

NE VOR TARA



Maghiarii cer o redesenare a graniţelor. Vor formarea unei noi regiuni de dezvoltare prin unirea judeţelor Harghita, Covasna şi Mureş.
Cum s-au trezit spatialii astia akuma sa ne i-a bucatzica noastra de tara, eu cred ca ar trebui ca noi romanii sa luam cate un topor in mana ca pe timpu lu MIHAI VITEAZUL sau STEFAN CEL MARE si sa navalim peste ei. Nush cine le-o fi bagat in cap sa inceapa si sa ne ceara si sa se redeseneze granitele tarii ROMANIA, astia sunt nebuni de legat . Cine o sa le dea lor asha ceva, poate fi din cauza caldurii din ultima vreme, eu unu daca se porneste o revolutie sunt primu care pleaca la razboi.la revedere
Harta reala

TEMPERATURA GLOBALA





Temperatura globală ar putea creşte cu încă 4 grade în următorii 50 de ani. 2010, cel mai fierbinte an din istorie.
Anumiti specialisti engleza presupun ca temperatura va creste cu 4 grade in urmatorii 100 de ani, sincer sa fiu se fac mari confuzii, toata lumea vb de incalzirea globala si ca lumea se va sfarsi ca in celebru film 2012. Mare scofala ca temperatura va creste, sa mai intamplat si in trecut si ce sa intamplat, a disparut cumva omenirea? e pe draq n-a disparut nimeni si nimik dar totusi ce sa intamplat?


Totusi un lucru sa intamplat si iti poti da seama imediat "que paso" a venit frumos asa cum ii place mamei nature, a batut la usa era glaciara, si putina zapada nu strica mai scade temperatura pamantului cu nijte grade. Asa ca oameni pregatitiva din timp si cumparativa lucruri groase :P . papa