Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

vineri, 16 iulie 2010

EXTRATERESTRII EXISTA



Edgar Mitchell, unul dintre reputaţii astronauţi care au luat parte la misiunea Apollo 14, spune că extratereştrii au contactat Pământul de mai multe ori, dar că NASA a ascuns acest lucru timp de 60 de ani.
Edgar Dean Mitchell

Edgar Mitchell a fost pilotul modulului lunar în cadrul misiunii Apollo 14, care a avut loc în 1971, şi, totodată, al şaselea om care a păşit pe Lună.

Acesta spune că extratereştrii au contactat de mai multe ori Pământul în timpul carierei sale la Agenţia spaţială americană (NASA), însă acest lucru nu a fost făcut public.

Mitchell, în vârstă de 77 de ani, a declarat într-un interviu pentru postul de radio american Kerrang! că surse din NASA care au avut contact cu extratereştrii i-au descris pe aceştia drept nişte fiinţe "de înălţime mică, ce păreau bizare oamenilor".

DANIELA CRUDU IN COSTUM DE BAIE





SURSA VIDEONEWS.RO

DROGURILE DIGITALE NOUA SENZATIE



COPII AMERICANI AU GASIT O NOUA METODA DE DROGARE. PRIN ANUMITE SUNETE ELIBERATE DE CATRE COMPUTERU PERSONAL PE ANUMITE FRECVENTE CARE INDUCE CREIERUL INTRO STARE DE EUFORIE. DECI IAUZITI COPII CARE O DAU PE CRANK-URI, SI ALTE METODE IERBATICE DE INDUCERE IN STARE DE EUFORIE BAGATZIVA CASTILE IN URECHE SI BAGATI UN SUNET CARE TE FACE SA ITI DAI DRUMU SAU CINE STIE CE ALT LUCRU ...... =))=)). ASTA DA STIRE NUMAI AMERICANII PUTEAU SA FACA ASHA CEVA.LA REVEDERE

joi, 15 iulie 2010

IPHONE 4 IN ROMANIA



Altex nu mai vinde iPhone 4. Retailerul de electronice si electrocasnice Altex nu mai comercializeaza iPhone 4, cel mai nou telefon mobil de la Apple, terminalul nemaifacand parte din oferta sa. Altex este primul retailer care a adus iPhone 4 in tara noastra. Compania a introdus telefonul in oferta sa la inceputul acestei luni, la preturi foarte mari. Pentru varianta de 16 GB Altex cerea 8.699 de lei, iar pentru cea de de 32 de GB, 10.249 lei. Acum telefonul nu se mai regaseste in oferta retailerului. Contactat de capital.ro, Moanta a declarat ca "nu se mai gaseste in oferta deoarece nu mai este disponibil la furnizor. Furnizorul este din Romania, insa nu pot dezvalui numele", scrie Capital.ro

INNA CU SFARCU LA VEDERE



A fost mai întâi un sfârc scăpat de sub control în timpul unui interviu, au urmat show-uri incendiare, un pictorial HOT şi Inna nu dă semne că ar vrea să se oprească din a-şi expune trupul publicului. Vedeta şi-a făcut apariţia pe scenă îmbrăcată într-un costum
extrem de transparent.

Pentru cei din primele rânduri, spectacolul a fost total, de vreme ce Inna nu purta sutien, ci doar nişte chiloţi tanga, care nu acopereau mare lucru. Iar prin catsuit i se puteau vedea – şi chiar bine! - sfârcurile şi posteriorul, a notat Perfecte.


De altfel, de ce şi-ar ascunde Inna ceea ce a contribuit la succesul ei? Să nu uităm că, recent, cântăreaţa a fost declarată de FHM România „cea mai sexy femeie din lume”. Un titlu care, practic, o obligă să îşi dezvăluie farmecele.
sursa vdtonline.ro

miercuri, 14 iulie 2010

NOUL EPAD



Pioneer Computers a lansat tableta DreamBook ePad A10, care rulează SO-ul Windows 7. ePad A10 este un PC de 10 inch care foloseşte procesorul Atom N455 la 1.55 GHz sau N475 la 1.83 GHz, memorie RAM de până la 2 GB şi grafică integrată, relatează www.itechnews.net. Informaţiile sunt stocate pe un SSD de până la 32 GB şi dispune şi de un card
reader microSD.

ePad are un display de 10 inch multitouch touchscreen, cu rezoluţia 1024x600 şi tehnologie LED backlit. Suportă WiFi 802.11a/b/g şi include o cameră web
de 1,3 megapixelil, difuzoare stereo şi port HDMI. Preţul său este de aproximativ 430 de euro.

Foto: Pioneer Computers

Antena3.ro

EXTRATERESTRII IN MINTEA LUI STEPHEN KING

Intr-un documentar realizat pentru postul de televiziune Discovery Channel, astrofizicianul Stephen Hawking a incercat să redea infăţişarea fiinţelor extraterestre.


În viziunea lui Hawking, fiinţele extraterestre sunt nişte monştri înfricoşători


Savantul englez Stephen Hawking, în vârstă de 68 de ani, considerat unul dintre cei mai deştepţi oameni de pe Terra, a stabilit forma şi comportamentul posibilelor fiinţe extraterestre, pornind de la condiţiile care există pe diferite planete.

Ei vânează cu săgeţi otrăvitoare




Aceasta este una din creaturile care, în viziunea lui Hawking, ar putea trăi pe alte planete Această creatură extraterestră îşi poate roti ochiul în toate direcţiile, după cum susţine Stephen, ceea ce îi permite să îşi vadă prada cu mai multă rapiditate

Astfel, conform teoriilor lui Hawking, aceşti monştri înfricoşători vânează folosindu-se de săgeţi otrăvitoare şi pot transforma fulgerele în energie pentru propriile corpuri.

Nu este prima cercetare a englezului în ceea ce-i priveşte pe extratereştri, cunoscutul om de ştiinţă precizând de curând că aceste fiinţe vizitează Pământul doar pentru a exploata resursele de aici sau pentru a coloniza Terra.

- fotografii: Discovery Channel

LIBERTY PARADE PARTY




Ediţia din acest an a Liberty Parade va avea loc pe 24 iulie, pe plaja dintre staţiunile Venus şi Saturn. Potrivit unui comunicat remis Mediafax, peste 60.000 de participanţi sunt aşteptaţi la petrecere.

Timp de 16 ore, turiştii care se vor afla pe litoral vor avea parte de muzică electronică şi dans
continuu.

Caravana Liberty Parade va porni la ora 16:00 din Olimp şi va parcurge traseul prin staţiuni până la Liberty Parade Arena, o plajă dintre Venus şi Saturn unde este amplasată scena. Caravana este compusă din trei camioane descoperite în care DJ-ii mixează live.

Fanii muzicii dance vor avea parte şi de o prezenţă specială. Este vorba despre cei trei DJ-i britanici care alcătuiesc Above&Beyond, numărul 4 mondial în clasamentul realizat de publicaţia DJ Mag, cea mai înaltă poziţie ocupată de nişte britanici în acest top.

Alături de cei trei invitaţi britanici, vor mai mixa, printre alţii, DJ-ii Vibe FM Optick, DJ Andi, Vali Bărbulescu, Vika Jigulina, Liviu Hodor, NTFO, Bogdan Popoviciu, DJ Dark, Christian Green şi Mihai Popoviciu.


Antena3.ro

PROBLEME MAJORE LA IPHONE 4




E oficial! iPhone 4 are probleme cu semnalul. Revista care a stricat imaginea Toyota descalifică acum Apple

Inginerii de la revista Consumer Reports, cea mai titrată publicaţie americană specializată pe testarea noilor produse lansate pe piaţă - de la automobile la telefoane - au luat la bani mărunţi noua generaţie iPhone şi au descoperit că nemulţumirile utilizatorilor legate de pierderea semnalului sunt întemeiate. La începutul anului, revista Consumer Reports a publicat o evaluare negativă la un model Lexus, din cauza unor probleme de siguranţă. Efectul imediat a fost scoaterea automobilului de pe piaţă.

Când degetul atinge partea din stânga jos a telefonului, situaţie des întâlnită în special în cazul stângacilor, semnalul telefonului se "degradează semnificativ", până la pierderea conexiunii dacă sunteţi într-o zonă cu acoperire slabă, potrivit publicaţiei.

Consumer Reports a ajuns la această concluzie după ce a testat trei telefoane iPhone 4, cumpărate din locuri diferite. Toate telefonale testate într-un mediu controlat au indicat aceeaşi problemă. Spre comparaţie, au fost testate şi versiuni precedente ale iphone - 3GS- precum şi un model de la rivalii Palm, fără să fie detectate anomalii de semnal.

Rezultatele testelor pun serios la îndoială afirmaţia celor de la Apple, care spun că problema semnalului este de fapt o iluzie optică pe ecranul telefonului cauzată de o eroare de software.

Consumer Reports este cea mai mare revistă americana de analiză şi testare a produselor de larg consum, cu un buget anual pentru teste de peste 20 de milioane de dolari.

madalina manole s-a sinucis



Mădălina Manole a încetat din viaţă miercuri dimineaţă. Potrivit primelor informaţii, artista s-a sinucis cu o supradoză de medicamente
. Cântăreaţa a fost găsită de soţul ei în jurul orei 6.30. Acesta a alertat servicul de ambulanţă însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Artista ar fi împlinit miercuri 43 de ani. Era căsătorită şi avea un copil. Poliţiştii merg pe varianta sinuciderii, mai ales că Mădălina i-a trimis soţului un mesaj de rămas bun pe telefonul mobil. Potrivit unor surse, artista ar mai fi încercat să se sinucidă în urmă cu o lună. Solista suferea de o boală de inimă şi în ultima perioadă anulase mai multe concerte şi apariţii TV din motive de sănătate.DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA

duminică, 11 iulie 2010

CEL MAI GRAS ROMAN



CEL MAI GRAS ROMAN A AJUNS SA TREACA DE LA CELE 350 DE KILOGRAME CARE LE AVEA LA DOAR 150, CEVA INCREDIBIL NU?
ACEST OM ESTE DIN BUCURESTI SI SE NUMESTE STELIAN JURCA SI A REUSIT SA ISI REDUCA DIN GREUTATE PRIN ANUMITE INTERVENTII CHIRURGICALE "OPERATII". ASTA NUMESC EU ATITUDINE, DOMNU SI-A PUS IN CAP SA SLABEASCA SI A SLABIT, ADIK CHIAR A SLABIT CEVA SI ASTA DOAR IN 4 LUNI IN VEDETZI IN POZA DE MAI JOS, DAR DACA ERA VREO PITZIPOANCA CARE TOATA ZIUA BEHAIE LA TELEVIZOR " TE IUBESC-VREAU BANII TAI" " ESTI VIATA MEA-MORI DRAQ SA ITI IAU BANII MAI REPEDE' O VEDEAI CUM DADEA EA SFATURI DEALE BUCATARIEI CA TOATA ZIUA SA MANANCI FRUCTE CAND ADEVARUL GOL GOLUT ESTE CA ACESTE DOMNISOARE BAGA IN ELE NUMAI HAMBURGERI SI ALTE MANCARURI PLINE DE GRASIMI DAR AU NOROCU SA NU SE INGRASE....CUM DRAQ NUMAI ELE STIU. ASA CA DRAGI UTILIZATORI AVETZI GRIJA CE MANCATZI :p. LA REVEDERE

LANSARE NOKIA N8





Filmaţi propria capodoperă în HD

Filmaţi, editaţi şi perfecţionaţi capodoperele dumneavoastră de înaltă definiţie, apoi împărtăşiţi-le cu întreaga lume. Adăugaţi muzică, imagini, text şi transfer de conţinut - toate de pe telefon. Cu senzorul mare de 12 megapixeli şi tehnologia optică de la Carl Zeiss puteţi captura imagini de excepţionale. Bliţul cu Xenon vă permite să realizaţi fotografii minunate şi în condiţii de luminozitate scăzută.
Carl Zeiss

Conectaţi-vă la sistemul Home Theatre

Telefonul Nokia N8 este dotat cu o conexiune HDMI, pentru a putea arăta uşor celorlalţi imaginile, filmele şi muzica dumneavoastră pe televizoarele şi proiectoarele compatibile. Toate la o rezoluţie digitală HD de 720p de excepţie. Este dotat de asemenea cu tehnologie *Dolby Digital Plus de înaltă calitate - compatibilă cu sistemele Home Theatre - pentru ca filmele să beneficieze de un sunet pe măsura imaginilor.


*Tehnologia Dolby Digital Plus. Dolby este o marcă comercială înregistrată a Dolby Laboratories.
Personalizează-ţi telefonul



Personalizaţi telefonul adăugând propriile widget-uri. Nu unul, ci trei afişaje principale live - unul pentru serviciu, unul pentru distracţie şi unul cu imaginea favorită ca fundal. Comutaţi între afişajele principale printr-un gest simplu. Descărcaţi mai multe widget-uri de la Magazinul Ovi.
National Geographic la îndemână


Telefonul Nokia N8 cu Web TV la cerere. Accesaţi posturile TV favorite, precum CNN şi National Geographic şi urmăriţi-le pe telefon din confortul scaunului din autobuz. Vizitaţi Magazinul Ovi pentru a găsi şi mai multe posturi Web TV.
Navigaţie. Gratuit. Pentru totdeauna.

Navigaţie vocală pentru peste 70 ţări din lume. Complet gratuit. Introduceţi destinaţia dorită şi aplicaţia Hărţi Ovi cu ghidare vocală vă va spune cum să ajungeţi acolo, pas cu pas. Cu maşina sau pe jos.

CARACATITA PAUL


MAI OAMENI SI COPII, STIU CA SITE-UL ESTE FACUT SA VA DEA INFORMATII DESPRE HIGH TECH( CEA FI AIA :p) DA MA FASCINAT CARACATITA ASTA DE LA MONDIALU DE ANU ASTA, CUM DRAQ STIE ANIMALU ASTA CINE VA CASTIGA MONDIALU , SI NU IN ULTIMU RAND ASTIA O MAI NUMESC SI ORACOL DA UNDE SE CRED ASTIA IN MATRIX. NU MAI ZIC CA BAIETII ASTIA DE LA CNN SI ALTE TELEVIZIUNI FAC SPECULATII PE BAZA FAPTULUI CA ACOLO UNDE ISI PUNE ASTA TENTACULELE GATA ALA ESTE CASTIGATOR E CEVA SCIENCE FICTION, POATE O FI VREUN EXTRATERESTRU.ORICUM POATE IMI PREZICE SI MIE CARACATITA ASTA CAND O SA DISPARA BASESCU SI CRIZA DIN ROMANIA, EU CRED CA O SAI CADA TENTACULELE CAND O SA II PUN INTREBAREA ASTA. PAPA V-AM PUPAT