Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

sâmbătă, 10 iulie 2010

TEHNOLOGIE 3D



DUPA CUM STITI, ADIK DEJA STITI LUMEA PREGATITA IN TEHNOLOGIE AU SCOS NEBUNEALA ASTA CU 3D, INTRUN FEL E CEVA NOU SI FOLOSITOR ASTA NUMAI DACA AI VREUN LCD SAU CINE STIE CE PLASMOAICA CA SA ITI SARA IN AER CONTORU, ORICUM LASAM LA O PARTE GLUMELE PRODUCATORII PRINCIPALI DE TV-URI ( SAMSUNG, SONY, PANASONIC) SAU ADAPTAT DUPA NOILE FILME TRIDIMENSIONALE SI CHIAR AU REUSIT, VANZARILE IN TELEVIZIUNEA 3D AU CRESCUT SIMTITOR SA NU MAI PUNEM CA E SI CRIZA. DUPA CUM SPUNE SI PRESEDINTELE SAMSUNG ELECTRONICS BooKeun Yoon, IN VIITORUL APROPIAT VOR APAREA SI CAMERA VIDEO SI FOTO INCORPORATE CU TEHNOLOGIA 3D, ASA CA OAMENI BUNI DATI-O DRAQ DE CRIZA SI CUMPARATI-VA TV 3D :p. HAI PAPA

NOKIA C9 SAU N9







SI CUM SUNT BAIAT GIGEL:p VA PREZINT VIITORUL NOKIA C9 SAU N9M ORICUM IN ACEST MOMENT NIMENI NU STIE CUM SE VA NUMI NOUL SMARTPHONE.DUPA CUM SE AUDE PE INTERNET NOUL TELEFON VA FI ECHIPAT CU UN SYMBIAN OS3 SI NU MEEGO, IN PERIOADA ASTA TELEFONUL SE NUMESTE N00 SI DE LA ACEST NUME MISTERUL DENUMIRII TELEFONULUI.MOBILUL ARE O TASTATURA FULL QWERTY, DISPLAYUL ARE O LATIME DE 3,5 INCH SI O CAMERA PE PUTIN SPUS DE AJUNS, ARE UN SENZOR DE 8 MEGAPIXELI SI CRED CA LENTILE DE LA CARL ZEIS INK NU SE STIE SIGUR. V-AM PUPAT

AVIONUL HIBRYD SOLAR IMPULSE


MAI AMERICANII NU MAI STIU EI CE SA SCOATA, SI LA UNU I S-A APRINS BECU, SI CUM STATEA EL ASA PE GANDURI A ZIS MAI FRATZILOR SA FACEM AVIONU ECONOMIC. GATA CU VRAJEALA SI ASA AU INVENTAT AVIONUL "SOLAR IMPULSE", SI DUPA CUM SPUN EI ASA ACEST PLANOR :p A ZBURAT VREO 24 DE ORE CHIAR SI NOAPTEA FARA SA BEA APA , NUMAI PRIN INTERMEDIUL ENERGIEI SOLARE SI IN TIMP CE ZBURA EL ASA SA TREZIT LA INALTIMEA DE 8700 DE METRI. PILOTU CARE IL "PILOTA" A FOST CA-M NEMULTUMIT, EL SPUNE CA LA ACEA INALTIME A FACVUT TURTURI LA NAS SI IA INGHETAT APA DIN PAHAR, E ACUMA CE SA ZICEM IN CREDEM. AVIONU ESTE ALCATUIT DIN VREO 12.000 DE CELULE ACESTEA ALIMENTAND CELE 4 MOTOARE, AVIONU AVAND O GREUTATE DE 1.7 TONE SI O ANVERGURA A ARIPILOR DE VREO 60 DE METRI. DESTUL DE REALIZAT "PLANORU" ASTA. HAI PA V-AM PUPAT

FURT NOKIA N8






IA AUZITI OAMENI BUNI, PRODUCATORU NUMBER ONE DE TELEFOANE NOKIA, CARE IN URMA CU CEVA TIMP A SPUS CA VA SCOATE PE PIATA DE TELEFONIE NOUL NOKIA N8 BLA BLA BLA, ACUM ANUNTA CA PROTOTIPUL TELEFONULUI A FOST FURAT DE UN BIET RUS SI AU PUS MILITIA RUSA DE INFRACTIUNI ECONOMINCE PE EL, MA GANDESC CE FEL DE SECURITATE AU ACESTI DOMNI DE LA NOKIA, POATE FOLOSESC NOD 32 LA INTRAREA PRINCIPALA SAU CINE STIE CE :)) POATE MA DUC CU KASPERSKI PESTE EI SI II ANIHILEZ PE TOTI, ORICUM E FOARTE MIJTO STIREA....CINE STIE CINE MAI URMEAZA LA FURT DE PROTOTIP...SAMSUNG, IPHONE( LA CATE PROBLEME AU, NU MAI ZIC CA LE BUBUIE BATERIILE) DAR ASTA E....ASTEPTAM SI ALTE FURTURI... VA PUP

SONY AR TEHNOLOGIZA SI UN BAT DE CHIBRIT


Sony ar tehnologiza şi un băţ de chibrit, dacă s-ar ocupa cu aşa ceva. Dar cum ei sunt maeştrii echipamentelor electronice, zi de zi asistăm la o evoluţie extraordinară a acestor dispozitive, chiar şi a celor mai puţin complexe, cum ar fi boxele stereo active Sony SRS-ZX1.

Acestea beneficiază de tehnologia “Mobius-Duct” ce îmbunătăţeşte calitatea redării sunetelor de joasă frecvenţă (bass). Sony SRS-ZX1 reprezintă soluţia ideală pentru persoanele care doresc un sunet prodund, relativ puternic (40 W RMS), de înaltă fidelitate într-un spaţiu restrâns şi/sau aglomerat, acolo unde prezenţa sistemelor 5.1 sau 7.1 nu ar fi posibilă sau recomandată. Câteva alte specificaţii: 2 intrări analogice, carcasă metalică, telecomandă.

Noile Sony SRS-ZX1 urmează să fie lansate în Japonia pe data de 20 octombrie, la un preţ deloc prietenos: 426$.

sursa gizmodo.com

AUDI UMBLI LA INTERFATA


Audi si Nvidia au pus la punct un nou sistem de navigatie, mult mai realist, care ar urma sa debuteze in Europa anul viitor pe noua generatie a modelului A8.
Audi cauta sa isi perfectioneze interfata multimedia, care a primit cateva critici in trecut, drept pentru care si-a unit fortele cu celebra companie americana Nvidia, specializata in productia placilor video pentru calculatoare.

Cei doi parteneri lucreaza la un sistem de navigatie care foloseste tehnologia Nvidia pentru a prezenta harti cat mai realiste. Rodul colaborarii a fost deja expus in cadrul unui eveniment de specialitate desfasurat in Las Vegas, pe actualul Audi Q7. Sistemul foloseste o componenta botezata Tegra, dezvoltata special pentru serviciile mobile.
Aceasta ofera o reprezentare mai realista a traseului insa clientul poate opta oricand si pentru o afisare traditionala a imaginilor. In plus, cel de la volan nu trebuie sa isi dezlipeasca ochii de la drum atunci cand introduce o adresa, sistemul de navigatie fiind echipat cu un ecran senzitiv, care recunoaste scrisul de mana.

Noul sistem de navigatie este asteptat sa debuteze in Europa abia anul viitor, primul model care ar urma sa beneficieze de acesta urmand sa fie varful de gama Audi A8

WINDOWS MOBILE


Windows Mobile 6
Ecranul de start al Windows Mobile 6.0

Windows Mobile 6 Professional astăzi Screenwindows Mobile altădată denumit Crossbow este ultima versiune de platforma Windows Mobile şi urmeaza a fi lansata pe 12 Februarie 2007 la 3GSM World Congress. Platforma va fi prezenta in trei versiuni: Ferestrele Mobile 6 Standard pentru Smartphones(telefoanele în afară touchscreens), Windows Mobile 6 Professional pentru PDAuri cu funcţionalitate de telefon(Pocket PC Phone Edition), şi Windows Mobile 6 Classic pentru PDS fără functie GSM.

Windows Mobile 6 este dezvoltat pe platforma Windows CE 5.2 şi este integrat cu Windows Vista, Windows Live, Microsoft Office şi produsele Exchange 2007. Rezumatul specificaţiilor:

* bazat pe Windows CE 5.0 (versiunea 5.2)
* Suportă rezoluţiile: 800x480 şi 320x320.
* Viziualizarea la scara 1:1 a paginilor web.
* Avansată Business şi afirmaţiile Enterprise.
* Au întărit experienţa de telefon.
* De exploatare System Live Update 5.
* A îmbunătăţit accesul Remote Desktop 6.
* Rapid, dezvoltarea şi distribuirea de aplicaţii fiind astfel mai uşoară.
* Voip(Internet calling) cu AEC(Anularea ecoului acustic) şi codecul audio MSRT.
* Ferestrele Live pentru Windows Mobile 7.
* Microsoft Bluetooth Stack din îmbunătăţit substanţial.
* Windows de depozitare Card Encryption - Mobile 6 bazat pe Pocket PC, băgaţi în buzunar PC şi dispozitivele Smartphone să sprijine codificarea de informaţii au conţinut în cardurile de depozitare externe de prisose.
* Smartfilter pentru a căuta rapid prin e-mail-uri, contactele, cântecele, fişierele, etc.
* Internetul îmbunătăţit Sharing la cu uşurinþă dispozitivul de instalare dvs ca Modem.
* Privelişte Mobile acum sprijină e-mail-ul de vizualizare HTML.
* Căutarea capacităţii de a pentru contacte într-o Exchange Server Address Book.
* Sprijiniţi pentru AJAX, Javascript şi XMLDOM pe Internet Explorer Mobile.
* Jalonat de Office Replies de la dispozitivul.
* A autorizat Mobile Access( UMA) sprijiniţi pentru a selectat Operators(place- BT în UK).
* Server Search la cutia de scrisori Search dvs întreagă Exchange de la dispozitivul.( Necesită Exchange 2007.
* Prindeţi în plasă Compact Framework v2 SP1 în ROM.
* Sql Server Compact Edition în ROM.
* Birou 2007 XML formatează să nu fiţi în mod curent sprijinit.

WINDOWS 8 SUPER SMECHER





Multi inca nu au facut trecerea de la sistemul de operare XP la Window 7, cel mai recent OS a celor de la Microsoft, si iata ca deja au inceput sa apara primele detalii despre viitorul Windows, versiunea a opta.

Primele informatii despre sistemul de operare Windows 8 au fost prezentate de catre un blogger italian pe nume Francisco Martin. Aceasta a scris in paginile sale virtuale ca OS-ul Microsoft va fi capabil sa porneasca mult mai repede, iar in unele cazuri chiar instant (posibil sistemele cu SSD-uri).

Blogger-ul Francisco Martin a mai precizat ca utilizatorii sistemului vor avea acces mult mai rapid la e-mail, internet, multimedia si altele. Desi nu a fost confirmat oficial, aceste detalii par sa incline catre un suport al Windows 8 cu cel mai recent senzor gaming, Kinetic, care a fost prezentat in evenimentul E3.

Astfel, senzorul Kinetic va activa PC-ul si o serie de "site-uri favorite" ale utilizatorului in clipa cand acesta intra in casa, imediat ce prezenta lui a fost detectata in incapere, inca dinainte ca acesta sa se aseze in fata PC-ului.

Printre alte imbunatatiri pe care Windows 8 le-ar putea aduce in favoarea utilizatorilor se numara un magazin virtual de aplicatii, eficienta energetica, suport pentru dispozitive de tip internet tablet si suport pentru USB si Bluetooth 3.0.

Primele versiuni beta ale Windows 8 sunt asteptate de la mijlocului lui 2011