Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

vineri, 23 iulie 2010

O BALENA FACE SLALOM




Un cuplu de oameni Ralph Mothes, in varsta de 59 de ani, si Paloma Werner, de 50, au iesit si ei la plimbare cu iachtu ca orice om sarac si sau trezit in timp ce navigau cu o balena de 40 de tone uauuu. Cum draq asa ceva , e bine uite asa usor a zis saraca si "micutza" balena sa gaseasca un loc de plaja si a gasit , si unde, pe o barcutza a unor oameni :)), norocu a fost ca soarele a fost prea puternic si a zis sa nu stea prea mult ca o ia razele prea puternice la vreamea aceea si o "arde" prea tare. La revedere

joi, 22 iulie 2010

MOARTEA LUI CEAUSESCU



Nicolae Ceausescu s-a ridicat dintr-un mediu umil si a condus Romania cu o mana de fier timp de aproape un sfert de secol, inainte de revolutia din 1989 care a dus la executia sa.


Inainte ca un pluton de executie format din trei persoane sa il impuste pe el si pe sotia sa Elena, in 25 decembrie 1989, Nicolae Ceausescu devenise unul dintre cei mai urati oameni din tara.


Executia sa a intervenit dupa un proces rapid, in urma caruia cei doi au fost condamnati la moarte, in timp ce cea mai sangeroasa revolutie din Europa de Est a atins punctul culminant, scrie publicatia britanica.

CE CAINE NEBUN, SARE DIN MASINA

UN TELEFON PE UN PORSCHE



Internetul face minuni pentru oamenii întreprinzători. Este şi cazul unui adolescent american care a reuşit, prin intermediul site-ului Craiglist, să transforme un telefon mobil
vechi într-o maşină marca Porsche, informează terra.es.

Steven Ortiz a realizat o succesiune de schimburi pe site-ul respectiv, obţinând produse
tot mai scumpe şi ajungând în cele din urmă la un Porsche decapotabil din 2000.

Adolescentul nu intenţionează, însă, să păstreze maşina, întrucât întreţinerea acesteia este mult prea scumpă pentru posibilităţile lui financiare
.

În urmă cu doi ani, canadianul Kyle MacDonald a intrat în Cartea Recordurilor după ce, în urma unei serii similare de schimburi, a "transformat" o agrafă roşie de birou
într-o... casă.

miercuri, 21 iulie 2010

DE CE MUSCA CAINII RAI



OAMENII de stiinta prin experienta lor au scos la iveala o idee ca si cum, cainii care musca si maraie la o anumita persoana sau la alt patruped din gaska lui sunt deprimati. Eu cred ca oamenii de stiinta sunt nebuni, cel mai simplu e sa ne uitam pe strada si sa vedem de ce cainii latra si urla la oameni. Vezi toata ziua oameni cum arunca cate un bolovan , par sau alt dispozitiv de torturare a animalelor. Mai ales noaptea cand incepe sa latre cate un caine auzi cate un cocalar cum iese la balcon" taci luate-ar boala de javra nenorocita" si in acelasi timp arunca si cate un ou sau vreun pepene dupa el, in ce lume traim. la revedere

marți, 20 iulie 2010

SANZIANA BURUIANA




Sânziana Buruiană: "Nu am Casco, aşa că o să-mi repar singură maşina! Ştiu să dau cu ciocanul"
Pentru că era aproape să fie bătută de un şofer nervos după ce a fost protagonista unui accident de circulaţie, Sânziana Buruiană a decis să apeleze la divinitate ca să fie ferită de evenimente nefericite.

Sânziana s-a hotărât să meargă la preot ca să îi sfinţească automobilul, gândindu-se că, poate aşa, scapă de accidente.

"Am să mă duc s-o sfinţesc, o să-i aduc cel mai bun preot, poate aşa n-o să mai am parte de evenimente rutiere!", a spus Sânziana Buruiană, conform emulte.ro.

Pentru că nu avea Casco, Sânziana este nevoită să îşi repare singură maşina. "Pupăza" glumeşte pe aceasta temă şi afirmă că o să îşi repare singură automobilul.

"Cred ca o să merg la service şi am s-o repar singură! Şi eu ştiu să dau cu ciocanul!", a încheiat Sânziana.
SURSA:CANCAN.RO

CANICULA IN RUSIA



71 de persoane care incercau sa scape de canicula pe lacurile si raurile de langa orasele rusesti au murit inecate numai luni, au anuntat autoritatile.
"Intr-o singura zi s-au inregistrat 85 de incidente in Rusia. 71 de persoane au murit inecate, cel mai mare numar inregistrat intr-o zi pana acum. In total, mai mult de 90 de persoane au avut de suferit in astfel de incidente", a spus sursa citata de RIA Novosti.

In ultimele luni, temperaturile anormal de ridicate au determinat multi rusi sa caute putina racoare pe langa lacuri si rauri. Saptamana trecuta, aproape 300 de persoane s-au inecat, iar alte 178 au fost salvate, transmite NewsIn.