Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

sâmbătă, 10 iulie 2010

AUDI UMBLI LA INTERFATA


Audi si Nvidia au pus la punct un nou sistem de navigatie, mult mai realist, care ar urma sa debuteze in Europa anul viitor pe noua generatie a modelului A8.
Audi cauta sa isi perfectioneze interfata multimedia, care a primit cateva critici in trecut, drept pentru care si-a unit fortele cu celebra companie americana Nvidia, specializata in productia placilor video pentru calculatoare.

Cei doi parteneri lucreaza la un sistem de navigatie care foloseste tehnologia Nvidia pentru a prezenta harti cat mai realiste. Rodul colaborarii a fost deja expus in cadrul unui eveniment de specialitate desfasurat in Las Vegas, pe actualul Audi Q7. Sistemul foloseste o componenta botezata Tegra, dezvoltata special pentru serviciile mobile.
Aceasta ofera o reprezentare mai realista a traseului insa clientul poate opta oricand si pentru o afisare traditionala a imaginilor. In plus, cel de la volan nu trebuie sa isi dezlipeasca ochii de la drum atunci cand introduce o adresa, sistemul de navigatie fiind echipat cu un ecran senzitiv, care recunoaste scrisul de mana.

Noul sistem de navigatie este asteptat sa debuteze in Europa abia anul viitor, primul model care ar urma sa beneficieze de acesta urmand sa fie varful de gama Audi A8

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu