Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

miercuri, 14 iulie 2010

EXTRATERESTRII IN MINTEA LUI STEPHEN KING

Intr-un documentar realizat pentru postul de televiziune Discovery Channel, astrofizicianul Stephen Hawking a incercat să redea infăţişarea fiinţelor extraterestre.


În viziunea lui Hawking, fiinţele extraterestre sunt nişte monştri înfricoşători


Savantul englez Stephen Hawking, în vârstă de 68 de ani, considerat unul dintre cei mai deştepţi oameni de pe Terra, a stabilit forma şi comportamentul posibilelor fiinţe extraterestre, pornind de la condiţiile care există pe diferite planete.

Ei vânează cu săgeţi otrăvitoare




Aceasta este una din creaturile care, în viziunea lui Hawking, ar putea trăi pe alte planete Această creatură extraterestră îşi poate roti ochiul în toate direcţiile, după cum susţine Stephen, ceea ce îi permite să îşi vadă prada cu mai multă rapiditate

Astfel, conform teoriilor lui Hawking, aceşti monştri înfricoşători vânează folosindu-se de săgeţi otrăvitoare şi pot transforma fulgerele în energie pentru propriile corpuri.

Nu este prima cercetare a englezului în ceea ce-i priveşte pe extratereştri, cunoscutul om de ştiinţă precizând de curând că aceste fiinţe vizitează Pământul doar pentru a exploata resursele de aici sau pentru a coloniza Terra.

- fotografii: Discovery Channel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu